Diverse thema's tijdens avonden Filmclub IJmond

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Filmclub IJmond verzorgt ook dit seizoen een reeks clubavonden met diverse thema's. De bijeenkomsten vinden eens per veertien dagen plaats op dinsdagavond en zijn voor iedereen toegankelijk. Nieuwe leden zijn bij de club van harte welkom. 

Op dinsdag 17 november 2015 staat de avond in het teken van opslagmogelijkheden op de computer voor montage en hoe te werken met de actioncam. Twee weken later, op 1 december 2015, is montage en decoupage van filmbeelden het thema. Waar moet je op letten bij de montage en welke opnames matchen met elkaar en welke niet? Op 15 december 2015 volgt een zogenoemde werkavond, waarin de leden hun eigen camera beter kunnen leren kennen. Na de pauze wordt de verbetering van 'groene' films (films die nog niet helemaal af zijn) besproken.

Op 5 januari 2016 is de nieuwjaarsreceptie van Filmclub IJmond met een interessant filmprogramma. Nieuwe leden mogen altijd twee avonden de sfeer komen proeven voordat ze een besluit over het lidmaatschap nemen. Zowel dames als heren zijn van harte welkom. Het kopje koffie/thee op deze kennismakingsavond is voor rekening van de club. De bijeenkomsten vinden plaats in de Arendzaal van Wijkcentrum Prinsenhof aan de Beatrixlaan 2. De zaal is open vanaf 19:30 uur, de behandeling van de thema's start om 20:00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Gerben Sinjewel (0251 215577 / [email protected])

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing