Dj Redstyle Best Hardstyle Dj uit 0251

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het zal je maar gebeuren. In één week je rijbewijs halen en ook nog eens de titel Best hardstyle Dj uit 0251 winnen. Dit gebeurde Dj Redstyle (echte naam Redmar Esser) namelijk afgelopen week.

Tijdens de wedstrijd georganiseerd door Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) wist hij niet alleen de vakjury te overtuigen van zijn talent en ambitie maar ook het grootst gedeelte van het publiek. De vakjury bestond uit professionals die op dit moment in de dancewereld werken en hun sporen hebben verdiend. Het publiek (voornamelijk jongeren) was in grote getalen aanwezig en liet heel duidelijk horen wie hun favoriete dj was.

Wat het allemaal helemaal bijzonder maakt is dat Dj Redstyle slechts een kleine twee maanden draait en leerling dj is bij Nul251. Redmar twijfelde zelf om mee te doen aan de dj contest om dat het in eerste instantie een “Early Hardstyle’ Dj Contest zou zijn. Pas nadat alle vormen van hardstyle geoorloofd waren (early, mainstream en raw hardstyle) besloot hij zich aan te melden voor de wekelijkse dj workshops van Nul251 en de wedstrijd.

Dj Restyle wint een rits aan prijzen waaronder optredens op De Wereld Draait Hardcore in A9 Studios, (29 december in Uitgeest), Royal Madness in de Vorstin (2 maart in Hilversum), Sportfair op de Blauwe Kikker (12 mei in Beverwijk) en treedt op als hoofdact op het eerstkomende hardstyle evenement van Nul251. Daarnaast krijgt hij een fotoshoot aangeboden door Maico Groot en wordt er een dj mix van hem gedraaid tijdens het programma Fridance op Radio Haarlem 105.

Tweede plaats in de wedstrijd werd Dj Putski3 (echte naam Mike van der Putten). Het scheelde slechts 2 punten tussen de 3de plek van Dj Ravedave (echte naam Dave de Jong) en 2de plek van Dj Putski3. Hij wint een optreden als openingsact van het eerstkomende hardstyle evenement georganiseerd door Nul251 en ook een fotoshoot door Maico Groot.

Ook voor jongerenwerkteam Nul251 was dit een bijzondere avond. Talentontwikkeling is namelijk één van de speerpunten waar het teamzich voor inzet. Jongeren moeten zelf bepalen waarin zij zich willen ontwikkelen en team Nul251 probeert ze daarbij te ondersteunen. Daarnaast zijn deze wedstrijden ook een leuk avondje uit voor de jongeren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing