Doe mee met de Klimaatcursus!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord en IVN Natuureducatie slaan de handen ineen en bieden gezamenlijk een klimaatcursus aan. Op vier dinsdagavonden (12, 19 en 26 april en 3 mei) duik je in de wereld van klimaatverandering.

Tijdens de cursus gaan we in op:

• het systeem Aarde (basiskennis: hoe werkt ons klimaat?)
• de invloed van de mens op het klimaat (oorzaken door mensen veroorzaakte klimaatverandering)
• de huidige effecten van klimaatverandering op de mens
De cursusinhoud wordt verzorgd door ervaren klimaattrainers van IVN Nederland.

Naast deze kenniscomponent ontdek je wat je zelf kunt doen tegen klimaatverandering. Er is veel ruimte voor uitwisseling en gesprek.
Ook ontdek je wat jouw drijfveer en invloedsfeer zijn. En je ontmoet gelijkgestemden waarmee je in de toekomst misschien wel samen kunt optrekken rondom verduurzamingsacties. 

Korting voor bibliotheekleden en IVN leden!
De cursus kost € 50,- voor leden van de bibliotheek en voor IVN-leden van IVN afdeling Midden Kennemerland. Overige cursisten betalen € 55,-.

De cursus gaat door bij 10 of meer aanmeldingen. Het maximum aantal deelnemers is 20. Wacht dus niet met aanmelden maar geef je gelijk op!

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, de IVN-jaarkalender ‘Een duurzaam jaar’ (ter waarde van € 9,95) en krijg je toegang tot de community ‘Samen Duurzaam’, waar je het hele jaar door tips en uitdagingen kunt krijgen om duurzamer en klimaatbewuster te leven.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Aafke Vlaanderen Oldenzeel van de bibliotheek, via e-mailadres [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing