Doe-weer-mee-karavaan reist af naar Landgoed Rorik

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK -  Bibliotheek IJmond Noord organiseert samen met Welzijn Beverwijk op zondag 30 oktober een kennismaking met Landgoed Rorik en de circulaire economie.

Kasper Hoex brengt daar in de boomgaard oude oerrassen van appels en peren weer tot leven. Om 10.00 uur geeft hij een anderhalf uur durende rondleiding over het landgoed. Door de fruitgaard, de wijngaard en over de camping, om te laten zien wat voor een mooie initiatieven er allemaal plaatsvinden. Voor de deelnemers is er in het restaurant na afloop koffie en appeltaart van eigen appels. 

Vervolgens legt Manon van Leeuwen van stichting Think Big, Act Now uit hoe je bij kunt dragen aan een circulaire economie en wat de Verborgen Impact is. Manon werd van BMW-forens in mantelpak met Chanel-tas vegan vintage shopper met een NS Business-kaart met rugzak. Haar missie is iedereen te laten zien dat een eco lifestyle beter is voor je portemonnee, je gezondheid én de aarde. Ze gelooft dat elke stap telt en dat niemand te klein is om bij te dragen aan een betere wereld. Stichting Think Big, Act Now is een initiatief van Babette Porcelijn en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren hun impact te verlagen en eco-positief te worden. 

Deze bijeenkomst op Landgoed Rorik is voor je georganiseerd in het kader van de Doe-weer-mee-karavaan van Welzijn Beverwijk.

Deelname is gratis, maar meld je alsjeblieft wel van tevoren aan. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. Voor de rondleiding is het handig om laarzen of stevige wandelschoenen aan te trekken 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing