Douwe Egberts Waardepunten voor koffie voor de Voedselbank

Door: Ab Jenema

IJMOND - Gedurende de maand december 2021 wordt de 10e landelijke Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd, waarbij Lionsclubs en voedselbanken in het hele land Douwe Egberts Waardepunten inzamelen die zullen worden ingewisseld voor pakken koffie t.b.v. Voedselbanken Nederland. De Lions club in Beverwijk zamelt samen met LEO Club Kennemerland Douwe Egberts punten in voor de Voedselbank IJmond Noord. De LEO Club is de jongerenafdeling van de Lions.

Gezellig kopje koffie voor de mensen die gebruik maken van de voedselbank. Doneer uw Douwe Egberts waardepunten. Doet u ook mee?

Helpt u ook mee?
De Lions-club Beverwijk en LEO Club Kennemerland zamelen Douwe Egberts punten in voor de Voedselbank IJmond Noord gedurende de maand december 2021. Vorig jaar kwamen 1.000 pakken koffie naar deze Voedselbank na het ophalen en tellen van ruim een half miljoen waardepunten.

De inzamelingsactie
Voor afgerond 500 waardepunten geeft Douwe Egberts een pak koffie aan Voedselbank IJmond-Noord. De pakken koffie zijn een zeer welkome aanvulling op de voedselpakketten die de Stichting Voedselbank IJmond-Noord wekelijks samenstelt voor ca. 150 huishoudens (ca 450 volwassenen en kinderen). De deelnemers wonen in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Uitgeest of Castricum. Een pak koffie is immers al gauw te duur.

Inzamelboxen
Lions-club Beverwijk en LEO-club Kennemerland roepen alle inwoners van IJmond-Noord op om mee te helpen aan dit project.

In onze regio kunnen de DE-waardepunten worden ingeleverd in:

·         Beverwijk: Tegel 1893 Kookwinkel (Breestraat 50), Fair Gifts&Goodies Wereldwinkel (Breestraat 15), Stijl bloembinders, Breestraat 18, Ray van den Berg Kappers & Haarwerken / Ray VD Berg Kappers (Hilbersplein 29) en Voedselbank IJmond-Noord (Hilbersplein 18). Paul Siepman, Laan van Blois 61, Beverwijk

·         Heemskerk: Eetcafe Meesters En Juffen (Kerkweg 66), Spijkers Heemskerk, (Communicatieweg 4 D), Denise van der Laak (Abbenven 41) en Van der Laak Registeraccountants (Lange Acker 52).

·         Castricum: Peter Rijnbout van Slijterij Nolet (Stationsweg 13).

·         Uitgeest: De Groot Vastgoed Adviseurs, Verzekeringen & Hypotheken (Prinses Beatrixlaan 29-33).

·         Wijk aan Zee: Lia Heydenreich van Pension Heydenreich (Verlengde Voorstraat 14).

 

·         Lions: de leden van Lions-club Beverwijk;
Ton van der Laak, Lange Acker 52, Heemskerk
Paul Siepman, Laan van Blois 61, Beverwijk

 

·         LEO’s: de leden van LEO-club Kennemerland
Denise van der Laak, Abbenven 41, Heemskerk
Charlotte van Ess, Burgemeester Bruinsmalaan 17, Beverwijk
Anna De Bruijn, Anjelierlaan 4, Beverwijk

Op zaterdag 8 januari 2022 wordt de kerstactie afgesloten en gaan we aan de slag om alle punten te tellen. De uiteindelijke opbrengst zal in februari bekend worden gemaakt.

Inleveren kan tot en met de eerste week van januari 2022

Nadere informatie:

Ton van der Laak, 06-53311093 (lid van Lions Club Beverwijk);

Facebook: https://www.facebook.com/Lions.Douwe.Egberts.Koffie

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing