Dubbelconcert in cultureel café Camille

Door: Bos Media Services

Singer/songwriter Marie-Louise.

BEVERWIJK - Op zondag 19 april 2015 vindt in cultureel café Camille weer een dubbelconcert plaats. Iedere derde zondag van de maand opent een singer/songwriter van het Art & Entertainment College Amsterdam de middag om vervolgens het stokje door te geven aan een gerenommeerde collega. 

Marie-Louise is een singer/songwriter uit Amsterdam. In vergelijking met reguliere singer/songwriters is de muziek die zij schrijft niet onder één noemer te brengen. Met inspiraties van Joni Mitchell, The Beatles, maar ook van Wouter Hamel tot Prince creëerde zij van jongs af aan haar eigen genre/stijl. Op dit moment is ze druk bezig met het af schrijven en opnemen van haar eigen werk en daarna hoopt zij snel te beginnen met optredens door het land heen.

Daarna is het de beurt aan Roland "Lut" Luttik, een gedreven zanger/ gitarist/ liedjesschrijver. Vertalingen van klassiekers, onder meer uit het repertoire van Johnny Cash, gedichten op muziek, indringende eigen songs en liedjes van zijn favoriete Nederlandse zangers, plus wat in zijn hoofd opkomt, zijn tegenwoordig het recept. Speciale gasten; Hella Eland, Arrie van den Outenaar en David van Aalderen.

Aanvang van de optredens is om 15:00 uur en de toegang is gratis. Cultureel café Camille is gevestigd aan de Kerkstraat 37. Kijk op www.cafecamille.nl voor uitgebreide informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing