Dubbelconcert: Lara, Linda en Richard in Camille

Door: Bos Media Services

Linda Kreuzen en Richard Beukelaar

BEVERWIJK - Op elke derde zondag van de maand vindt in cultureel café Camille een dubbelconcert plaats. Eerst treedt een leerling van het Amsterdamse Art & Entertainment College op, daarna een gerenommeerd singer-songwriter. Op zondag 17 mei 2015 zijn dat achtereenvolgens Lara Kroon en het duo Linda Kreuzen en Richard Beukelaar.  

De 19-jarige Lara Kroon uit Amsterdam brengt met haar kleurrijke liedjes en romantische teksten een warme sfeer bij elke gelegenheid. Geïnspireerd door Ella Fitzgerald, Joni Mitchell, Laura Marling en Corrine Bailey Rea zijn haar nummers een mengelmoes van pop, jazz en soul. Ze is druk bezig met nummers schrijven en hoopt binnenkort haar droomplaat op te nemen.

Linda Kreuzen en Richard Beukelaar zijn beide intense songwriters. Hun visie om pure muziek te maken sluit naadloos op elkaar aan. De teksten van Linda kruipen onder de huid, waar de rauwe woorden van Beukelaar het donkere opzoeken. Maar beide sturen aan op hoop en optimisme. Een groot contrast waarbij het stemgeluid van beiden geweldig tot recht komen. Tijdens hun recente tour in Duitsland werden ze al eens vergeleken met de magie van Damien Rice en Lisa Hannigan. Het gitaarspel van Beukelaar dat aan percussie doet denken vult de tokkelende begeleiding van Kreuzen contrastrijk aan. Beiden zijn in staat om met hun spel in het hoofd van de toehoorder te wroeten, ze in het hart te raken.

De optredens starten om 15:00 uur, de toegang is gratis. Cultureel café Camille is gevestigd aan de Kerkstraat 37.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing