Duurzame informatiemarkt in stadhuis

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK -  Op woensdag 25 juni 2014 vindt van 16:30 tot 19:30 uur in het stadhuis een informatiemarkt plaats. Op de markt krijgt u informatie over diverse duurzame initiatieven binnen de gemeente, zoals over de woningisolatiesubsidie 'Wij wonen wijzer', de subsidie op de aanschaf van een e-scooter en informatie over de aanschaf van zonnepanelen en de zonnepanelenlening. De markt is vrij toegankelijk voor iedereen en u kunt binnenlopen op elk gewenst tijdstip.

Isolatie
Inwoners van de gemeente Beverwijk kunnen subsidie aanvragen voor het laten isoleren van de eigen woning. De subsidie kan worden ingezet voor vloer-, dak- en gevelisolatie en op HR++ glas. Het subsidiebedrag is gelijk aan 15% van de investering. Tijdens de markt is installatieadviesbureau Comfort Wonen Castricum aanwezig om u te informeren over het treffen van isolatiemaatregelen en de subsidieregeling. Meer informatie over de subsidie is te lezen op www.wijwonenwijzer.nl.

E-scooter
Naast isolatiesubsidie is er ook een subsidie beschikbaar voor inwoners voor de aanschaf van een e-scooter. Door een oude tweetaktscooter in te leveren, ontvangt u 750 euro subsidie. Tijdens de markt is het bedrijf EVC Heemskerk aanwezig. Zij bieden u de mogelijkheid aan een proefrit te maken op een e-scooter en kunnen u informeren over e-scooters. Meer informatie over de regeling en de voorwaarden vindt u op www.milieudienst-ijmond.nl.

Zonnepanelen
Hoewel u de aanschaf van zonnepanelen uiteindelijk terugverdient, blijft het een forse investering. Om hierin een goede keuze te maken, staan de adviseurs van Route du Soleil voor u klaar. Installateurs Patina en Greeny Bros zijn ook tijdens de markt aanwezig om u te informeren. Kijk voor meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen op www.routedusoleil.nl. U kunt er ook voor kiezen om zonnepanelen aan te schaffen via een zonnepanelenlening. Zo lost u de zonnepanelen af via de opbrengst van uw panelen. Door de zeer lage rente, behoudt u de scherpe terugverdientijd die zonnepanelen tegenwoordig kennen. Neem voor meer informatie deel aan een van onze presentaties. Om 17:30 uur en om 19:30 uur wordt de zonnepanelenlening toegelicht in de raadzaal.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing