Duurzame informatiemarkt in stadhuis

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK -  Op woensdag 25 juni 2014 vindt van 16:30 tot 19:30 uur in het stadhuis een informatiemarkt plaats. Op de markt krijgt u informatie over diverse duurzame initiatieven binnen de gemeente, zoals over de woningisolatiesubsidie 'Wij wonen wijzer', de subsidie op de aanschaf van een e-scooter en informatie over de aanschaf van zonnepanelen en de zonnepanelenlening. De markt is vrij toegankelijk voor iedereen en u kunt binnenlopen op elk gewenst tijdstip.

Isolatie
Inwoners van de gemeente Beverwijk kunnen subsidie aanvragen voor het laten isoleren van de eigen woning. De subsidie kan worden ingezet voor vloer-, dak- en gevelisolatie en op HR++ glas. Het subsidiebedrag is gelijk aan 15% van de investering. Tijdens de markt is installatieadviesbureau Comfort Wonen Castricum aanwezig om u te informeren over het treffen van isolatiemaatregelen en de subsidieregeling. Meer informatie over de subsidie is te lezen op www.wijwonenwijzer.nl.

E-scooter
Naast isolatiesubsidie is er ook een subsidie beschikbaar voor inwoners voor de aanschaf van een e-scooter. Door een oude tweetaktscooter in te leveren, ontvangt u 750 euro subsidie. Tijdens de markt is het bedrijf EVC Heemskerk aanwezig. Zij bieden u de mogelijkheid aan een proefrit te maken op een e-scooter en kunnen u informeren over e-scooters. Meer informatie over de regeling en de voorwaarden vindt u op www.milieudienst-ijmond.nl.

Zonnepanelen
Hoewel u de aanschaf van zonnepanelen uiteindelijk terugverdient, blijft het een forse investering. Om hierin een goede keuze te maken, staan de adviseurs van Route du Soleil voor u klaar. Installateurs Patina en Greeny Bros zijn ook tijdens de markt aanwezig om u te informeren. Kijk voor meer informatie over de aanschaf van zonnepanelen op www.routedusoleil.nl. U kunt er ook voor kiezen om zonnepanelen aan te schaffen via een zonnepanelenlening. Zo lost u de zonnepanelen af via de opbrengst van uw panelen. Door de zeer lage rente, behoudt u de scherpe terugverdientijd die zonnepanelen tegenwoordig kennen. Neem voor meer informatie deel aan een van onze presentaties. Om 17:30 uur en om 19:30 uur wordt de zonnepanelenlening toegelicht in de raadzaal.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl