Een ode aan David Bowie door Station to Station

Door: Jan Pronk

Foto : Nick van Dijk

Heemskerk - David Bowie kwam vorig jaar weer volop in het nieuws toen de documentaire Moonage Daydream in de bioscoop uitkwam. Sindsdien zien en horen we zijn muziek weer overal terug. Goed nieuws voor STATIONTOSTATION, deze coverband zorgt voor een live multimedia spektakel waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis door de bijzondere carrière van David Bowie, een van de grootste innovators in de muziekwereld.

Op zaterdag 7 oktober staat STATIONTOSTATION in Podium Laurentz. Met een professionele liveband, bijzondere frontman en visuals wordt het verhaal van het album ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars’ uit 1972 op een unieke wijze vertolkt. Het publiek wordt in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin David Bowie de podia domineerde. STATIONTOSTATION weet deze tijdperken uitstekend te vertolken, waarbij samen met het publiek een bijzondere artiest en persoonlijkheid wordt herdacht.

Aanvang van het concert is 21.00 uur. Podium Laurentz is te vinden aan de A. Verherentstraat 1 in Heemskerk. Kaarten zijn te koop via www.podiumlaurentz.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing