Eén (St)App verwijderd van contact

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Gemakkelijk via uw eigen telefoon in contact komen met iemand die misschien wel uw interesses deelt, dezelfde passies heeft , een luisterend oor biedt of gewoon in is voor een goed gesprek?  Dat is leuk, zeker nu het contact met anderen in Coronatijd lastiger is.

Hoe?
Het Sociaal team gaat WhatsApp groepjes vormen en begeleiden om inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee met elkaar in contact te brengen. Veiligheid en vertrouwdheid zijn hierbij belangrijk.  Een medewerker van het Sociaal team zal dan ook deel uitmaken van de groep. Deze WhatsApp groep(en) kunnen ervoor zorgen dat u weer wat meer contacten heeft.

Het aantal WhatsApp groepen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Ook is het mogelijk om WhatsApp groepjes te vormen rondom een bepaalde hobby of thema.

Wanneer?
We gaan van start met de Whatsapp groepen in de Week van de Ontmoeting ( 5 t/m 11 oktober ) maar u kunt op ieder moment instromen.

Bij wie moet ik zijn?
Om mee te doen, heeft u een mobiele telefoon met Whatsapp nodig. Wilt u meedoen maar weet u nog niet hoe Whatsapp werkt? Neem dan ook contact met ons op.  Samen komen we er wel uit.

 

Voor vrijblijvende informatie en aanmelden:

Sociaal team

06-11035327 of [email protected]

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing