Een verhaal zo lang als een sigaret

Door: Ab Jenema

REGIO - Het schrijfcafé is een maandelijkse training in creatief schrijven. Schrijven gaat niet vanzelf, daar moet je voor trainen, net als bij iedere andere sport. Het maandelijkse schrijfcafé van Martine Winkel's Taalwinkel is een training in creatief schrijven. Het maakt daarbij niet uit of je wel of niet ervaren bent. Het gaat erom dat je schrijfmeters maakt, dat je oefent met creatieve schrijftechnieken en dat je op zoek gaat naar je eigen schrijversstem.

Het schrijfcafé van 30 maart staat in het teken van de Boekenweek. Het thema is: Was ich noch zu sagen hätte... We schrijven een verhaal zo lang als een sigaret, een brief die je nooit zal versturen, woorden die nog nooit gezegd zijn, en nog veel meer.

Dus houd je van schrijven, verhalen of gedichten? Schrijf je in een dagboek, heb je een blog of schrijf je berichtjes op Facebook? Zoek je inspiratie of creatieve technieken, of wil je gewoon even een moment voor jezelf? Dan is het schrijfcafé echt iets voor jou!

Martine Winkel organiseert vanuit de Taalwinkel www.taalwinkel.com workshops, cursussen en een maandelijks schrijfcafé in de bibliotheken van Noord en Zuid-Holland. "Met korte afgebakende en inspirerende schrijfoefeningen breng ik je in een 'flow' zodat jij je eigen verhaal kunt ontdekken. Schrijfervaring is niet nodig. Op spelling en zinsbouw letten we niet, maar we luisteren alleen naar onze pen. Creativiteit, inspiratie, verhalen en schrijfplezier staan daarbij voorop."

 

Informatie

Datum: woensdag 30 maart van 19.30 tot 21.30 uur

Kosten: € 17,50 inclusief koffie/thee en koek (bibliotheekleden hebben 2,50 voordeel met hun biebpas en betalen € 15,-)

Meenemen: je favoriete pen en een mooi schrijfblok of schrift

Adres: Bibliotheek Velsen, Dudokplein 16, IJmuiden

Meer informatie en kaartverkoop: www.bibliotheekvelsen.nl  of www.taalwinkel.com

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing