Eerbetoon voor Femina Project in Wronki

Door: Bos Media Services

Karolina Strózynska-Matuszewska (links) en Karolina Bloch ontvingen hun onderscheiding in Hotel Olympic Wronki. (Foto Femina Project Wronki)

BEVERWIJK / WRONKI - Tijdens een werkbezoek van een Beverwijkse delegatie aan Wronki, zijn Karolina Bloch (voorzitter) en Karolina Strózynska-Matuszewska (vicevoorzitter) van Femina Project Wronki onderscheiden met een kruis van verdienste van 'Nederland-Polen'. De onderscheiding werd uitgereikt door Wim Spruit, voorzitter van de Stichting Stedenband Beverwijk-Wronki. 

De beide vrouwen zijn volgens de stedenbandvoorzitter 'pioniers': "Het vrijwilligerswerk dat zij doen is voor Polen uniek. Alle vrije tijd zit in projecten die ten goede komen aan het welzijn van vrouwen, ouderen en kinderen. Zij werken vanuit een grote betrokkenheid en idealisme." Bloch en Strózynska-Matuszewska werken al enige jaren samen met de Beverwijkers. Er is onder meer een seniorenproject gaande, volgend jaar komt een groep dorpskinderen naar Beverwijk en omgeving en na vier uitwisselingen op het professionele vlak, wordt gewerkt aan een bezoek van Poolse ouderen aan Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing