Eerste editie 'Popfoer' aanstaande vrijdag op Stationsplein Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op vrijdag 9 augustus 2019 zal voor het eerst het muziekfestijn 'Popfoer' plaatsvinden. Vanaf 17.00 uur zullen maar liefst vijf regionale bands optreden op een podium ter hoogte van restaurant Brafoer. Het is de bedoeling dat 'Popfoer' een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden.

De eerste editie wordt om 17.00 uur geopend met een optreden van de band After Beatles. Deze band, geleid door Ruud Jansen, speelt uitsluitend nummers uit het omvangrijke repertoire van The Beatles. Ook om 18.00 uur blijft muziek uit de jaren 60 centraal staan, maar dan in een wat breder spectrum. Dan staan namelijk The Rocking Robins op het podium. Vervolgens is het de beurt aan Shoot the Breeze. Dit is een vrij nieuwe band, die bekende covers zal laten horen. Deze band zal rond 19.00 uur starten. Om 20.00 uur is het podium voor The Workmates. Dat is bijzonder, want deze band was eigenlijk gestopt met optreden, maar komt speciaal voor 'Popfoer' weer even bijeen om hun mix van pop en rock uit de jaren 70 en 80 te laten horen. Als laatste act zal de band Tommy Inc te zien en te horen zijn met muziek uit de jaren 60 en 70.

De geluidsverzorging is in handen van M-Sound uit Heemskerk en de algehele presentatie zal worden verzorgd door Frank Koning.

Dit muziekfestijn is tot stand gekomen door een samenwerking tussen restaurant Brafoer, de BenN Groep en ViaSil Evenementen met dank aan de gemeente Beverwijk.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing