Eerste namen Young Art Festival bekend

Door: Bos Media Services

Jett Rebel (Foto: Soesja Leugs)

BEVERWIJK - Op 3 en 4 juli 2015 wordt het Young Art Festival weer georganiseerd. Jett Rebel, John Coffey en Sue the Night zullen dit jaar optredens verzorgen. Voor alle drie geldt dat het rijzende sterren zijn in het muzieklandschap en dat ze al niet meer weg te denken zijn uit de Nederlandse muziekscene. In de aanloop naar het festival maakt de organisatie de rest van de programmering bekend. 

Het Young Art Festival is een zinderend weekend met muziek, theater, film, beeldende kunst, tekst en nog veel meer. Het festival programmeert artiesten die hun landelijke doorbraak beleven naast jong regionaal talent. Talloze acts en artiesten, die sinds 2004 bij Young Art hebben opgetreden, vonden inmiddels hun weg naar het grote publiek. Het festival vindt jaarlijks plaats in Park Westerhout.

Jett Rebel is een 23-jarige muzikant die door zijn succesvolle albums Venus & Mars (mei 2014) en Hits For Kids (oktober 2014) zijn plaats aan de top van de Nederlandse muziekwereld heeft gevestigd. Hij trad vorige maand nog op voor een uitverkochte Heineken Musical Hall. John Coffey is een Utrechtse rockband die door poppodia in Nederland gewild is onlangs toegevoegd werd aan de line-up van Pinkpop. Het releaseconcert in de Melkweg van hun tweede album Bright Companions was stijf uitverkocht. Sue the Night is een geboren en getogen Heemskerkse die op dit moment hard bezig om Nederland te veroveren met haar aanstekelijke indie-pop. Ze is genomineerd voor de Serious Talent Award van radiostation 3FM en haar album Mosiac is deze week album van de week op 3FM.

Kaarten:
Kaarten voor het festival zijn in de voorverkoop voordelig te koop via www.youngartfestival.nl/kaartjes.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing