Enquête over belang van kunst en cultuur

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De gemeente roept inwoners op om mee te denken over de cultuurvisie 2016-2019. Iedereen die vóór 28 december 2015 de vragenlijst op de gemeentelijke website invult, maakt kans op twee kaarten voor een voorstelling in het Kennemer Theater.  

Kunst en cultuur en erfgoed zijn er voor iedereen in Beverwijk en Wijk aan Zee. Kunst is wat de stad mooi maakt, waardoor er iets te beleven en te genieten valt. Kunst prikkelt, daagt uit en verleidt. Cultuur, dat is onze geschiedenis, van de Scheybeeck tot de zee, van de schelpenvissers tot Tata Steel. Het heeft Beverwijk en Wijk aan Zee gevormd tot wat we nu zijn.

Kunst en cultuur staan samen voor creativiteit, ontmoetingen, je laten meevoeren, nieuwe inzichten krijgen. Iedereen, van jong tot oud, moet iets kunnen doen of mee kunnen doen. Men wil daarom graag een plan maken om kunst en cultuur de ruimte te geven in de gemeente. Het moet een nieuw plan zijn, want het leven en de tijden veranderen. Op dit moment wordt gewerkt aan de voorbereiding van de Cultuurvisie 2016-2019 en de gemeente vraagt zoveel mogelijk mensen om met ze mee te denken.

De nieuwe cultuurvisie is dé kans om je te laten horen. De cultuurvisie
moet niet in de la belanden, men wil er echt iets mee doen. Door de visie samen te maken, kunnen gemeente en inwoners elkaar scherp houden. Surf naar www.beverwijk.nl, vul de vragen in vóór 28 december 2015 en maak kans op twee kaarten voor een theatervoorstelling in het Kennemer
Theater.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing