Entertainment voor iedereen tijdens feestweek Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK -Jong en oud kan volop genieten van live muziek tijdens de jaarlijkse feestweek. Op de Breestraat zullen vanaf woensdag diverse artiesten optreden, door de organisatie is nadrukkelijk rekening gehouden met publiek van alle leeftijden. Al jaren blokkeren veel Beverwijkers de tweede week van augustus al ruim van te voren in hun agenda, zodat ze zich samen met vrienden en bekenden in het feestgedruis kunnen storten.

10-08-2016: Tip van de stal

Traditioneel komen paardenliefhebbers, goklustigen en andere belangstellenden op woensdagavond bijeen om de laatste nieuwtjes over de paardenkoers te vernemen. Welke paarden zijn goed in vorm? Welke pikeurs maken de grootste kans op de overwinning? Iedereen die donderdag een gokje wil wagen, doet er verstandig aan om woensdagavond al op de Breestraat te zijn. Voorheen werd deze samenkomst altijd georganiseerd in de Carrousel Bar, maar omdat de kermis dit jaar niet plaatsvindt op het Meerplein is ervoor gekozen om op de Breestraat een grote Carrousel Bar reünie te houden. Vanaf 20:00 uur gaat de tent op zijn kop, als het Stijlloos DJ-team zorgt voor heerlijke 'foute' meezinghits, waarbij je niet stil kunt blijven staan. Ter verhoging van de feestvreugde komen ook Ronald Engel en Eddy Walsh deze avond langs voor een optreden. Individueel scoorden deze populaire zangers al de nodige hits, maar enkele jaren geleden besloten ze om ook samen te gaan optreden als Duo Pak-Aan. Het belooft een supergezellige aftrap van de Beverwijkse feestweek te worden, woensdagavond op de Breestraat.

11-08-2016: Kortebaan draverij

De grote reünie van Beverwijk, als altijd op de tweede donderdag van augustus. Terwijl de paarden draven, ontmoeten de bezoekers elkaar. Ook oud-inwoners van de stad komen voor dit evenement steevast terug, zodat het altijd een groot feest wordt. Intussen een gokje wagen en een drankje nuttigen. Het concept is ongewijzigd, onder het motto 'Never change a winning team' en zoals elk jaar wordt een grote toestroom van het publiek verwacht.


12-08-2016: Night of the DJ's

Liefhebbers van strakke dansbeats, oldskool house en party music kunnen vrijdagavond hun hart ophalen. De regionaal bekende DJ Tinus zal zijn kunsten vertonen en DJ Franky B. van de bekende groep Cooldown Café zal eveneens zijn opwachting maken. Deze groep heeft net een nieuwe versie uitgebracht van Guus Meewis' hit 'Het Is Een Nacht' en Franky B. staat erom bekend dat hij een feestende menigte in korte tijd goed mee kan krijgen. Als klap op de vuurpijl zal ook DJ Jean (jawel, de enige echte!) naar de Breestraat komen. Vorig jaar kwamen er veel positieve reacties op zijn optreden, daarom is hij voor dit jaar opnieuw geboekt. Een hele generatie heeft gedanst op de beats van zijn nummer 1 hit 'The Launch' en ook dit keer zal er volop gedanst kunnen worden!


13-08-2016:
Bob & The Blue Band + Eddy Walsh + Lesley Williams

Niet zomaar gewoon even een band, maar een ware sensatie is geboekt voor de zaterdagavond. Al vijftien jaar lang zijn Bob & The Blue Band succesvol op podia in binnen-en buitenland. Deze band heeft als support-act en/of begeleidingsband het podium gedeeld met Wolter Kroes, Glennis Grace, Di-Rect, Nick & Simon, Jan Smit, Sita Vermeulen, Jim Bakkum, Raffaëla en nog veel meer artiesten. Daarnaast treedt de band ook zelfstandig voor het voetlicht op bedrijfsfeesten en festivals. Strak in het pak vertolkt de band rock-'n-roll in de breedste zin van het woord. Klassiekers uit de popmuziek worden afgewisseld met knallers van nu, zowel Engels-als Nederlandstalig. Deze unieke act mag je beslist niet missen. Twee zangers die vorig jaar al op het toneel verschenen, zullen ook dit jaar in de pauzes van de band een optreden verzorgen. Eddy Walsh, die ook woensdag van de partij is, houdt ook zaterdag avond de stemming bij het publiek erin, terwijl ook Lesley Williams weer van de partij is. Vrijwel iedereen weet het repertoire van André Hazes moeiteloos mee te zingen en Lesley Williams geldt als de beste imitator van de overleden volkszanger. Ongetwijfeld zullen de klassiekers als 'Zij Gelooft In Mij' en 'Een Vriend' luidkeels worden meegegalmd door het voltallige publiek. Vorige maand verscheen overigens van Lesley Williams een nieuwe single, getiteld 'Als Ik Jou Vergeet'. Dit nummer werd oorspronkelijk vertolkt door, hoe kan het anders, André Hazes zelf!


14-08-2016: The Rocking Robins

De wielerronde vormt op zondag de traditionele afsluiter van de feestweek. Dit keer met een nostalgisch tintje, want The Rocking Robins komen optreden! Zij nemen het publiek mee terug naar de jaren '60 met muziek van artiesten uit die tijd, zoals The Shadows, The Everly Brothers, Cliff Richard, Elvis Presley, Del Shannon, Triny Lopez, The Hollies, The Swinging Blue Jeans, The Beatles, Linda Rondstadt, Cilla Black, Sandy Shaw, Petula Clarck, Brenda Lee, The Supremes, The Ronettes en Emmylou Harris. Al vele jaren weten The Rocking Robins volle zalen te trekken en dit keer krijgen de bezoekers van de wielerronde een optreden van deze topband cadeau! Een mooiere afsluiting van een zeer veelzijdige feestweek was niet denkbaar. De organisatie wenst iedereen alvast veel plezier toe met vijf dagen top entertainment in het hart van Beverwijk! Alle optredens zijn, als gebruikelijk, gratis toegankelijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing