Estavana Polman benoemd tot ambassadeur Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF)

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zaterdag 24 december vond de officiële benoeming van Estavana Polman tot ambassadeur van het Zeldzame Ziekten Fonds plaats. Haar vechtlust om te gaan voor goud, past bij de strijd van het Zeldzame Ziekten Fonds tegen zeldzame aandoeningen.
Samen met haar partner - en ZZF ambassadeur Rafael van der Vaart - was zij te gast in Beverwijk bij damesmodezaak Las Chiclaneras.

Estavana; 'Het afgelopen jaar heb ik met eigen ogen gezien wat een impact het hebben van een zeldzame ziekte heeft. Maar ik heb ook gezien dat met een actie, klein of groot, je een glimlach op het gezicht van een kind kunt toveren, en daar zet ik mij graag voor in!'.
Als nieuwe ambassadeur overhandigde Estavana een cheque van € 2500,- aan Charles Ruijgrok, voorzitter en tevens oprichter van het Zeldzame Ziekten Fonds.

Hiermee maakte zij de opbrengst bekend van een Facebookactie die Las Chiclaneras had georganiseerd voor het Zeldzame Ziekten Fonds.
Estavana 's eerste officiële cheque uitreiking werd met enthousiasme ontvangen.
Charles; 'Wij zijn bijzonder verguld met Estavana als ambassadeur en met de opbrengst van deze leuke actie zet het ZZF zich verder in voor kinderen met een zeldzame ziekte'.
 
Over het Zeldzame Ziekten Fonds
Het Zeldzame Ziekten Fonds helpt mensen met een zeldzame ziekte. Jaarlijks overlijden in Nederland circa 14.000 mensen aan een zeldzame ziekte. 75% daarvan zijn kinderen. 30% van de kinderen met een zeldzame ziekte overlijdt vóór hun vijfde jaar.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl