Even ontspannen met activiteiten Jeugd aan Zet in Heemskerk

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - De coronacrisis treft jongeren ontzettend hard. Sociale ontmoetingen, onderwijs, sport en de mogelijkheid om te werken of even te ontsnappen aan de thuissituatie zijn al een jaar lang enorm lastig.
Via de landelijke regeling Jeugd aan Zet, organiseert het jeugd en jongerenwerk van MET Heemskerk daarom gratis activiteiten voor jeugd van 7 t/m 18 jaar. Dit wordt gedaan samen met de jongerenraad, team sportservice en vrijwilligersgroep Young D.T in de maanden april, mei en juni. Het betreft activiteiten binnen de RIVM-richtlijnen, bedacht door jongeren, die voor de samenleving en henzelf van nut zijn.
Bekijk de activiteiten op www.metheemskerk.nl.


Activiteiten maand April:
Lasergamen in samenwerking met de Vuurlinie
Buiten in de open ruimte in je eigen dorp. Sluip in het park van schuilplek naar schuilplek. Welk team kan het beste samenwerken en wie is de beste sluipschutter?! Schrijf je nu in voor deze te gekke activiteit: LASERGAMEN! Tip: Zorg voor comfortabele kleding en goede ren schoenen. Bij extreme weersomstandigheden wordt de activiteit geannuleerd. Locatie Steenstrapark thv Rousselstraat 6.

Woensdag 21 april
8-12 jaar: 17.30-18.30 uur
13-16 jaar : 19.00-20.00 uur

Pottenbakken
Ben je creatief, in voor iets nieuws en wil je iets doen waar de kans groot van is dat je dat nog nooit gedaan hebt? Dan is de workshop pottenbakken misschien iets voor jou. In een half uur tijd kan je zoveel mogelijk uitproberen, je kan zelf bekijken wat voor resultaat je uiteindelijk wil laten bakken. Na een korte uitleg kan je lekker aan de slag. De werkstukken worden mee genomen en op een externe locatie gebakken in een oven van 950 graden. Daarna komen ze weer in bezit van de makers en kunnen ze eventueel ook nog geverfd worden. Tip: trek kleding aan wat vies mag worden. Locatie Parkeerplaats Schuilhoek.

Donderdag 29 april
7-12 jaar: 16.00-16.30 en 16.30-17.00
12-18 jaar: 17.00-17.30 en 17.30-18.00

Outdoor bioscoop vrijdag 30 april
Een unieke ervaring! Op een kleedje kijken naar een film in de buitenlucht! Tijdens de outdoor bioscoop is dit mogelijk. De parkeerplaats van Buurtcentrum de Schuilhoek bouwen we om tot een bijzondere bioscoop. Meer informatie over de films, leeftijden en tijden vind je op: www.metheemskerk.nl. Bij extreme weersomstandigheden wordt de activiteit geannuleerd. Locatie Parkeerplaats Schuilhoek.

Voor meer informatie over de activiteiten kijk op www.metheemskerk.nl. Aanmelden voor een activiteit is verplicht, dit kan via [email protected], vermeld je naam, leeftijd en de activiteit(en) waar je aan mee wilt doen.

Mocht je vragen hebben, dan kan je contact opnemen met een van de volgende jongerenwerkers: [email protected] 06-39862007 of met [email protected] 06-14978728.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing