Expositie 'Dromen' in jeugdafdeling bibliotheek

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - In de jeugdafdeling van Bibliotheek IJmond-Noord, vestiging Beverwijk, is de expositie 'Dromen' te zien. De vrolijke, fantasierijke  kunstwerken van leerlingen uit groep 1 en 2 van basisscholen De Sleutelbloem en ’t Kraaienest  zijn onderdeel van een educatief project rond de Nationale Voorleesdagen, uitgevoerd door Bibliotheek IJmond-Noord en ontwikkeld door Bibliotheek Velsen. 

De inspiratie voor dit project komt uit 'Het boekenliefje', één van de prentenboeken uit de prentenboeken top 10 van de Nationale Voorleesdagen. Tijdens het project kwam er een bibliotheekmedewerker in de klas om een introductieles te geven. Vervolgens ging de leerkracht met de leerlingen aan de slag met een creatieve opdracht. Ter afsluiting bracht de groep een bezoek aan de voorstelling 'De Dromeneter' van theatergroep The Locals in de bibliotheek.

De expositie 'Dromen' is te bezoeken tot en met woensdag 11 maart 2015 tijdens openingsuren van de 100-talenten jeugdafdeling van Bibliotheek IJmond-Noord, vestiging Beverwijk aan het Kerkplein 5.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing