Expositie Hoeden & Heren in de Bibliotheek

BEVERWIJK - Kunstenares Anouk van Marsbergen – Even exposeert in de maanden juli en augustus in de Bibliotheek van IJmuiden. De entree van de Bibliotheek is al door haar hand versierd, maar nu ook losse kunstwerken te bewonderen in het theater van de Bibliotheek van IJmuiden.


Deze veelzijdige dame schildert volgens eigen zeggen ‘alles wat los en vast zit’. Maar de fascinatie voor hoeden heb ik al heel lang, ik heb zelf inmiddels een aardige collectie hoeden en petten en draag ze graag. Voor het thema van deze expositie ben ik op zoek gegaan naar karakterkoppen met mooie hoofddeksels, ook heb ik gezocht naar een quote van het model wat me inspireerde. Mijn favoriet is van Clint Eastwood, die veel mooie uitspraken heeft gedaan, maar ik heb gekozen voor - We boil at different degrees - ’
Met deze nieuwe expositie probeert Anouk het publiek te verleiden, te verrassen en uit te dagen. Geïnspireerd door de hoeden, mooie koppen en aangevuld met wat abstracte werken. Vanaf 1 juli te bezichtigen in het theater van de Bibliotheek van IJmuiden, tijdens openingsuren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing