Expositie ‘Kleur en Abstract’ door Fotoclub Kader in het Stadhuis

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Fotoclub Kader exposeert van maandag 5 november tot vrijdag 28 december 2018 in de publiekshal van het Stadhuis van Beverwijk. Het thema is ‘Kleur en Abstract’. Fotoclub Kader inspireert en daagt de leden uit hun eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Eén keer per maand komen ze bij elkaar. Fotografie is hun passie en tijdens de bijeenkomsten wordt dat nog eens extra gestimuleerd.

Want zonder ontwikkeling en deskundige adviezen komt fotografie nooit op een hoger plan, aldus de leden. Voor deze expositie zijn foto’s gemaakt die passen binnen het thema: prachtige kleurrijke, originele en abstracte foto’s. Binnen de club leert iedereen hoe je met meer mogelijkheden hetzelfde onderwerp kunt aanpakken en hoe je fotografische technieken het beste toepast. Zo ontwikkelt ieders talent, kom je uit je comfortzone en groeit het niveau. De leden bespreken foto ’s met elkaar, werken een thema uit, gaan op excursie of organiseren een workshop. Het ’perfecte plaatje’ is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waar iedereen zijn beste beentje voorzet.

Fotoclub Kader
De leden van fotoclub Kader komen uit Beverwijk en omliggende plaatsen. Dit is de vierde expositie waar Fotoclub Kader met trots originele creaties laat zien. Beverwijk is een smeltkroes voor de fotografie en er zijn verschillende fotoclubs actief. Ook fotografiecentrum ISOO is een inspirerende plek voor de fotografieliefhebber, waar bezoekers regelmatig een expositie kunnen bezoeken.

Op de website https://500px.com/kaderbeverwijk vindt u een selectie van de foto’s. Ook lid worden van een fotoclub? Aarzel niet. Kom eens langs op één van de clubavonden.

De Expositie ‘Kleur en Abstract’ van Fotoclub Kader kunt u bewonderen tijdens openingsuren in de publiekshal van het Stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing