Expositie Kuno Grommers in Kek

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Vanaf 27 maart exposeert schilder Kuno Grommers uit Haarlem bij KeK (Kunst Exposities Kerkplein). De expositie wordt op zaterdag 31 maart om 16:00 uur feestelijk geopend.

Aanvankelijk was Kuno Grommers theaterfotograaf. Tegenwoordig zou je kunnen zeggen dat hij een installatiekunstenaar is die zijn installaties door middel van foto’s toont. Bijna alles wat hij maakt gaat over de subjectieve waarneming van de fotografie, ofwel het beperkte realiteitsgehalte van het medium. In zijn werk speelt hij met de waarneming van de driedimensionale ruimte: Wat plat is lijkt ruimtelijk en datgene wat ruimtelijk lijkt, blijkt bij nadere beschouwing plat. De beschouwer wordt door uitgekiende perspectivische correcties om de tuin geleid.

De expositie is tot 24 april te zien op de bovenverdieping van het Kennemertheater aan het Kerkplein te Beverwijk. Voor openingstijden en andere informatie kunt u kijken op. Voor openingstijden en andere informatie kunt u kijken op www.kekbeverwijk.nl en cargocollective.com/kunogrommers.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing