Expositie Samen op Afstand

Door: Ab Jenema

IJMOND - Ondanks alle problematiek die 2020 wereldwijd heeft gebracht, is het ons gelukt een mooie zomerexpositie van start te laten gaan met alle leden van het kunstenaarscollectief van de Kop. Kunst brengt kleur aan het leven, diepte en kan de mens ontroeren. Dat is waar onze kunstenaars goed in zijn.

Er zijn versoepelende overheidsmaatregelen maar toch zal de gebruikelijke en drukbezochte feestavond ter opening van de expositie niet plaatsvinden. Wij nemen onze verantwoording serieus en de expositiezaal is te klein om een grote groep aanwezigen een elleboogruimte van anderhalve meter te kunnen garanderen. Wel kunnen wij een pracht van een expositie aanbieden. Deze is vanaf 3 juli tot en met 31 augustus te bezichtigen. Zo kunnen alle kunstliefhebbers samen maar toch alleen van de werken genieten. Dit is ook meteen de beschrijving van deze expo: Samen op Afstand. De beste kunstenaars uit de regio en daarbuiten hebben hun kunst twee maanden in de Kop ondergebracht. Geniet ervan.

De expositie Samen op Afstand loopt zoals vermeld van 3 juli t/m 31 augustus in de Kop van WaZ, Voorstraat 12 te Wijk aan Zee. De Kop is open op vrijdag t/m maandag van 13.00-17.00 uur. U bent meer dan welkom.”

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing