Expositie 'Tegenstellingen' door Fotokring Heemskerk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Fotokring Heemskerk is met de fototentoonstelling 'Tegenstellingen' te bewonderen in het Stadhuis van Beverwijk. Een expositie van twee series van foto's. Serie één is tot 19 juli te zien en serie twee van 22 juli tot 30 augustus. Alle inwoners zijn van harte uitgenodigd om de fotoseries te komen bewonderen in de publiekshal van het Stadhuis.

De expositie bestaat uit twee series van kleurrijke en aansprekende foto's. De leden van de fotovereniging hebben met elkaar samengewerkt. In duo's laten zij met twee foto's een tegenstelling zien. De eerste serie bestaat uit 18 grote foto's (formaat 40 x 60 cm), waarin de tegenstelling soms overduidelijk maar soms ook subtiel de fantasie van de kijker prikkelt.

Op maandag 22 juli worden de foto's gewisseld voor de tweede serie van 'Tegenstellingen'. Een nieuwe collectie foto's met hetzelfde thema. Zo kunt u twee keer kennismaken met het werk van de fotografen van Fotokring Heemskerk.

Fotokring Heemskerk

Fotokring Heemskerk, een vereniging enthousiaste amateurfotografen in de regio IJmond, bestaat al sinds 1959. Leden komen uit Beverwijk en Heemskerk. Binnenkort viert de Fotokring haar 65-jarig jubileum. De fotografen maken allerlei soorten fotografie zoals landschappen, macrofotografie, portretten, avondfotografie en architectuur. Fotokring Heemskerk is er voor iedereen, van beginnend tot gevorderd amateurfotograaf. In clubverband delen zij hun plezier in fotografie en ontwikkelen hun vaardigheden. Zij zijn op dit moment de grootste foto-hobbyclub in de regio. Meer informatie of belangstelling om lid te worden? Kijk op fotokringheemskerk.nl.

Komt u een kijkje nemen?

U kunt de expositie gratis tijdens openingstijden bezoeken in de publiekshal van het stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing