Expositie Zomerse bloemen in bibliotheek Heemskerk

Door: Ab Jenema

REGIO - Vanaf 27 juni exposeert Saya Yasmine Amores met schilderijen in acryl en olieverf in de bibliotheek in Heemskerk. Het thema van deze expositie is Zomerse bloemen.

Saya Yasmine Amores is half Indonesisch, de andere helft is een verzameling van verschillende culturen en bevolkingsgroepen, dit is de bron van haar creativiteit en haar kunstzinnigheid. Amores is schrijfster en kunstschilder.

Tijdens een ontdekkingstocht naar haar afkomst in India en Bhutan werd zij ‘geraakt’ door een stilte bij het alleroudste klooster van Bhutan. Vanaf dat moment heeft ze na haar thuiskomst zoals ze het zelf zegt ‘een schilder verslaving’, een onbedwingbare drang om te schilderen.

Haar afkomst en zoektocht naar zichzelf is haar inspiratiebron. De vragen over haar leven, het hoe en waarom van haar geboorte heeft van haar een kunstenaar gemaakt.

Saya Yasmine Amores heeft al in diverse bibliotheken haar werk geëxposeerd

De expositie is t/m 27 augustus tijdens openingsuren  te bewonderen in de bibliotheekvestiging in Heemskerk. De expositie is op de eerste etage, er is een lift aanwezig.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl