Extra duinkaartcontroles in het Noordhollands Duinreservaat

Door: Jan Pronk

NOORDHOLLAND - Op zaterdag 11 en zondag 12 november controleren de boswachters van PWN weer extra op het bezit van duinkaarten. In het Noordhollands Duinreservaat moet iedereen van 18 jaar en ouder een geldige duinkaart bij zich hebben.

Elke verkochte duinkaart draagt rechtstreeks bij aan het beheer én behoud van de duinen. Met de opbrengst van de duinkaart worden paden, parkeerplaatsen en andere voorzieningen voor bezoekers onderhouden. Om met elkaar van de prachtige duinen te kunnen blijven genieten, moeten we ons daar ook samen voor inzetten. Dankzij uw bijdrage zorgt PWN voor sterke en gezonde duinen, daar kunnen wij nu – en later onze (klein)kinderen- blijvend van genieten. 

De meeste duinkaarten kunt u zowel online kopen als bij de kaartautomaten van grote duiningangen en bij diverse verkooppunten. De driejarige duinkaart is alleen online te koop. Ook ruiterjaarkaarten kunnen via onze website worden besteld. De duinkaart is online goedkoper dan bij onze verkooppunten. U kunt kiezen voor een fysieke kaart of deze online registreren in de app 'Digiduinkaart'. De digitale duinkaart is wel zo duurzaam! Zo sparen we samen een berg papier uit en dat is een stuk milieuvriendelijker.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing