Extra ledenvergadering ANBO Beverwijk

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De afdeling Beverwijk/Wijk aan Zee van ouderenbond ANBO zal op donderdag 12 november 2015 een extra ledenvergadering houden. Deze vergadering wordt gehouden vanwege de ontwikkelingen binnen de landelijke organisatie en de gevolgen daarvan voor de plaatselijke afdeling.

Net als in Heemskerk en Velsen is ook in Beverwijk ophef ontstaan over de ingrijpende wijzigingen die het hoofdbureau van de ANBO gaat aanbrengen in het beleid. In feite worden de afdelingsbesturen buiten spel gezet doordat de bankrekeningen en de ledenadministraties worden geblokkeerd. Ook de website van de plaatselijke afdeling is inmiddels niet meer te gebruiken.

Het afdelingsbestuur laat weten: "Samenwerking met de andere ouderenbonden wordt niet meer prijs gesteld, terwijl deze ook in onze gemeente bijzonder goed loopt. ANBO wil zich profileren. Dit zijn de redenen voor deze extra vergadering, waarin we tevens gaan meedelen dat het bestuur van onze afdeling haar functies gaat neerleggen. Ook zullen plannen voor de toekomst worden besproken."

De vergadering wordt gehouden in buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c en begint om 14:00 uur. Voor meer informatie kan men contact opnemen met mevrouw W. de Korte (0251 375048) of de heer C. de Goede (0251 241273 / 06 21225215).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing