Extra maatregelen tegen verkeerschaos

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Maandagochtend ontstond een verkeerschaos door diverse afsluitingen in de gemeente. Het verkeer vanuit de wijk Broekpolder deed er drie kwartier over om de stad te verlaten. De gemeente neemt maatregelen om een dergelijke chaos de komende dagen te voorkomen.

Verkeer vanuit de wijk Broekpolder kan enige tijd niet via de Meerlanden naar de Parallelweg rijden. Reden voor de afsluiting is de afronding van de werkzaamheden aan de oostelijke doorverbinding. Ook was de Aagtenpoort maandagochtend in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. Volgens de gemeente Beverwijk is de chaos veroorzaakt doordat werkzaamheden aan de Tolweg in Heemskerk uitgelopen zijn. De werkzaamheden in Beverwijk waren zodanig gepland dat de twee projecten elkaar niet zouden overlappen, maar doordat de Tolweg in Heemskerk langer dicht blijft overlappen de werkzaamheden elkaar nu wel.

De Aagtenpoort zal daarom de komende dagen in één richting open blijven voor het autoverkeer. Vanaf de Spoorsingel kan men gewoon naar de Parallelweg rijden, tijdens de ochtendspits zorgen verkeersregelaars hier voor de veiligheid van de wegwerkers en de fietsers. In de wijk Broekpolder komen extra borden om de adviesroute naar de A9 (via de Hoflaan en de Tolweg) aan te geven.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing