Fadomuziek bij Een Zee van Staal

Door: Ab Jenema

WIJK AAN Zee - Zondag 29 juli is er een muzikale rondleiding bij beeldenpark Een Zee van Staal in Wijk aan Zee. Tijdens de rondleiding treedt het duo FADOpelos2 op. Dit muzikale duo bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar).

Iris Feijen maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar zo erg, dat ze besloot zelf fado te gaan zingen. In 2017 kwam ze in contact met Tiago Lageira, hij is geboren in Portugal en wilde graag met Iris de fado ter gehore brengen in Nederland. 
Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en de gitaar.

Naast de muziek is er een gids aanwezig die meer vertelt over de gigantische stalen beelden en de kunstenaars in het beeldenpark.
Toegang en rondleiding is gratis. Opgeven is niet nodig. Het beeldenpark bevindt zich op de hoek van de Bosweg en de Reyndersweg in Wijk aan Zee. De wandeling begint om 14.00 uur vanaf de entree van het park.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing