Feest voor mantelzorgers op 10 november

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Mantelzorgers uit Beverwijk en Heemskerk krijgen op 10 november 2015 een uitgebreid programma aangeboden. Het is dan de 'Dag van de Mantelzorg' en voor de mantelzorgers wordt een high tea voorbereid. Aansluitend is er een theatervoorstelling. 

Op de 'Dag van de Mantelzorg' willen mantelzorgorganisatie MaatjeZ en de gemeenten hun waardering tonen voor de onmisbare inzet van alle mantelzorgers. "Mantelzorg voelt vaak als vanzelfsprekend en geeft voldoening, maar is soms ook zwaar", vertelt Els van de Weijer van MaatjeZ. "Door de zorg schieten leuke activiteiten er vaak bij in, terwijl het belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Op de Dag van de Mantelzorg kunnen mantelzorgers een ontspannen en gezellige tijd doormaken." MaatjeZ heeft mantelzorgers een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan de 'Dag van de Mantelzorg' gestuurd. Wie niets heeft ontvangen, kan bellen met 088 9957788.

De hele week activiteiten
MaatjeZ heeft andere organisaties opgeroepen om rondom de 'Dag van de Mantelzorg' ook activiteiten voor mantelzorgers te organiseren. Aan die oproep is gehoor gegeven. "Zo kunnen we van vrijdag 6 tot en met zondag 8 november mantelzorgers extra verwennen", aldus Els van de Weijer. Vrijdag 6 november 2015 is er in het ontmoetingscentrum Lommerlust vanaf 10:30 uur een gezellig samenzijn met muzikale omlijsting voor cliĆ«nten en hun mantelzorgers. Koffie/thee en gebak staan klaar. Vooraf aanmelden: 06 10386705 / g.[email protected]. Zaterdag 7 november 2015 is er voor mantelzorgers een gratis stoelmassage door Natuurgeneespraktijk MariĆ«lle van der Eem uit Beverwijk. Vooraf aanmelden: 0251 201649 / [email protected]. Zondag 8 november 2015 is in Fort Penningsveer in Haarlemmerliede een gezellige middag voor meiden en jongens van 12 jaar en ouder die een familielid hebben met (een vorm van) autisme. Informatie: 023 5516368 / [email protected].

Over MaatjeZ
MaatjeZ, Centrum voor Mantelzorg is een organisatie die mantelzorgers en professionals ondersteunt. Het werkgebied van MaatjeZ bestaat uit de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk en Uitgeest. Voor meer informatie: telefoon 088 9957788, www.maatjez.nl en www.facebook.nl/maatjez.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing