Feestdagen Fair bij Bounz® Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Wie komen er naar de Feestdagen Fair bij Bounz® Beverwijk speciaal voor de Kinderen van de Voedselbank? De eerste 50 bezoekers (volwassen) krijgen een GRATIS menu van McDonald's. Aanstaande zondag.... 20 november 11:00 - 15:30

Wat kunt u verwachten?

Vijfendertig standhouders, lokale (hobby) ondernemers die in en voor Bounz® hun mooiste, leukste en lekkerste creatie verkopen speciaal gericht op de feestdagen.

Daarnaast zal de fair een tombola draaien met super leuke prijzen. Deze opbrengst gaat naar de Kinderen van de Voedselbank. Ook zullen er ballonnen verkocht worden.

Koopt u een ballon... Dan krijgt u ook een kortingskaart twv €1,25 voor Monkey Town Alkmaar bij. De opbrengst van de ballonnen gaat natuurlijk ook naar dit goede doel.

Bounz® Beverwijk stelt zijn springbanen geheel open om eens lekker uit je bol te gaan! Kortom één groot feest!

 

Kinderen van de Voedselbank

Wat doet deze stichting? Twee keer per jaar krijgen de kinderen een kledingpakket verdeeld in winter en zomerkleding.

Als een kind jarig is ontvangen zij een doos met alle benodigdheden om hem of haars verjaardag te vieren. En natuurlijk een cadeau.

MuB vind dit onwijs bijzonder en wilden deze stichting meteen een hart onder de riem steken.

 

En zo is de fair ontstaan... Wij hebben dit voorgelegd aan Bounz® Beverwijk. Zij vonden dit zo'n mooi doel... Dat er een dikke JAAA meteen aan werd gegeven.

MuB mag Kosteloos van deze locatie gebruik maken. Het beloofd een super leuke dag te gaan worden!  

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing