Feestelijke boekpresentatie “De qualia en het spectrum” bij Bibliotheek IJmond-Noord

Door: Jan Pronk

Het debuut van dichter Jeroen Besseling uit Heemskerk

IJMOND - Donderdagavond 28 september vindt om 19.30 uur de presentatie van gedichtenbundel “De qualia en het spectrum” plaats in de openbare bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk. Aan dit debuut is vijftien jaar gewerkt door de Heemskerkse dichter Jeroen Besseling.

Het is uitgegeven bij Uitgeverij IJmond. Naast een openingswoord van de schrijver zijn er diverse lokale dichters, zoals Bob Blinkhof en Jeroen Besseling die wat uit eigen werk komen voordragen, afgewisseld met live muziek door De Twijfelbrigade met hun poëtische Nederlandstalige chansons. Wellicht schuiven ook nog andere schrijvers aan. Uiteraard is er een gelegenheid de nieuwe bundel aan te schaffen en te laten signeren door de schrijver zelf. De presentatie eindigt omstreeks 21.30 uur. Entree is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Over deze dichtbundel: Het is een zeer creatief werk, dat de indruk wil geven het resultaat te zijn van uitvoerige psychische therapie. De schrijver stelt zelf dat dit niet zo is en dat hij voor deze vorm heeft gekozen omdat de inhoud van zijn bundel daarom heeft gevraagd. Het boek  is niet geordend op thema’s maar op associaties met diverse kleuren. Zo staat rood bijvoorbeeld voor liefdesgedichten. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing