Feestelijke heropening Breestraat tijdens Beverwijk Sprankelt!

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – Op zaterdag 16 december 2017 verricht wethouder Tim De Rudder de officiële heropening van de Breestraat. Dat gebeurt om 15.45 uur op het podium in het midden van de Breestraat. Voorafgaand hieraan brengt wethouder Jaqueline Dorenbos-de Hen om 14.30 uur een zelfgebreide sjaal aan om één van de nieuwe bomen bij het podium. Hiermee wil de wethouder Openbaar Beheer & Groen benadrukken dat er goed gezorgd wordt voor de bomen in de Breestraat.
Ter gelegenheid van de afronding van de herinrichting van het centrum van Beverwijk is het drie dagen lang feest onder de noemer Beverwijk Sprankelt! In de bijlage het volledige programma.

Heropening Breestraat
14.30-14.45 uur: Wethouder Dorenbos brengt sjaal aan om de bomen.
15.45-16.30 uur: Heropening van het centrum door wethouder Tim De Rudder met een speciale openingsact.
16.30-17.00 uur: Jeroen van der Boom

Expositie en boek foto’s en gedichten Breestraat
Ter gelegenheid van de heropening van de Breestraat organiseert Stichting Kunst & Cultuur en ISOO.nu, in samenwerking met de gemeente Beverwijk, een expositie van foto’s en gedichten over de Breestraat in de stijlkamers van de Pastorie op de Breestraat. De foto’s en gedichten zijn ook gebundeld in een boek met de titel ‘De Breestraat, een ander gezicht’.
Op zaterdag 16 december 2017 overhandigt wethouder kunst & cultuur Cecilia van Weel-Niesten het eerste exemplaar aan de gebroeders Klaas en Edwin Tegel. De kookwinkel van de firma Tegel is de oudste winkel op de Breestraat. Sinds 1893 is dit familiebedrijf in de Breestraat gevestigd en Klaas en Edwin vormen de vierde generatie.

De expositie is op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12.00-17.00 uur te bezichtigen.
Alle bezoekers van de expositie in De Pastorie krijgen het boek cadeau (zolang de voorraad strekt).


advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing