Feestelijke ochtend voor fietsteams bij Tata Steel

Door: Ab Jenema

IJMOND - Een groep enthousiaste fietsers, een fietsapp, het vooruitzicht op een mooie prijs én een donatie aan een goed doel. Dat zijn de ingrediënten van een goed geslaagde Tata Steel Fietschallenge. Tata Steel en IJmond Bereikbaar daagden de werknemers uit om in de maand oktober minimaal 5x op de fiets naar het werk te komen. En dat is de meeste deelnemers gelukt.

In oktober zijn er in totaal 7.600 fietsritten geregistreerd door de deelnemers aan de Fietschallenge. Bijna 2.700 ritten waren voor het woon/werkverkeer. Maar liefst 20 afdelingen van Tata Steel hadden teams gevormd. Na een maand fanatiek fietsen werden de teams van de Koudbandwalserij en Oxystaalfabriek2/Direct Sheet Plant uitgenodigd om uit handen van Hubdirecteur Hans van den Berg hun welverdiende teamprijzen in ontvangst te nemen.

Een andere grote winnaar van de Fietschallenge is de stichting Kika Kinderen Kankervrij. Op 31 oktober waren er maar liefst 55.106 kilometers geregistreerd, goed voor een donatie van € 7.500. Ook in 2018 blijft IJmond Bereikbaar de fiets en e-bike promoten als gezond, voordelig en aantrekkelijk vervoersmiddel voor het woon-werkverkeer.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing