Feestweek Beverwijk in Camille

Door: Jan Pronk

The bayou-Moquitos

Donderdag 8 aug 17.00
The Bayou Mosquitos
Muziek uit het zuiden van de VS met name Louisiana en Texas, waar de accordeon zo welig tiert! Rhythm & Blues, Tex-mex, Cajun, Zydeco, Country, kortweg swampmuziek. Songs van Ry Cooder, Jim Reeves, Hank Williams, Sonny Landreth, Lee Dorsey en Flaco Jimenez en liedjes van eigen makelij (!)


Vrijdag 9 aug 17.00
‘Alle 13 Goed’
13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’.
We starten om 17.00 uur onder de avond serveren we Mosselen of Sparerib (reserveren a.u.b.) om vervolgens langzamerhand de volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het DansPaleis.

Zaterdag 10 aug 21.00
Klaassen & Van Dijk; A Slice of Dylan
Michel van Dijk & Marc Klaassen brengen hun favoriete Bob Dylan nummers met Kim Hayworth, oud drummer van The Time Bandits, The Meteors en Gruppo Sportivo, Mischa Kool, bassist van de begeleidingsband van Lenny K?hr, Coen van Lint; gitarist van onder meer de Rolling Stones coverband The Catstones, Jan Enklaar, virtuoos mondharmonicaspeler die optrad met o.a. Herman Brood.


Zondag 12 aug 14.00
After Beatles
Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatles middag verzorgd met een staalkaart uit het volledige repertoire van de Liverpudlians. Uiteraard door Ruud Jansen met zijn Beatles Mates.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing