Feestweek Camille

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Alle dagen vanaf 17.00 u (zondag 14.00u)  terras, Eetcafe, D.J’s en live muziek

Donderdag  9 aug                                                                                                 17.00


The Real Deal & Pam MacBeth

Neem wat traditie, meng het met moderne country, ‘spice it up’ met bluesy soul dat is zangeres Pam MacBeth. Gevormd in Nashville  de bakermat van de country en western muziek. Trad op met o.a.  Jerry Lee Lewis, Steve Earle.  Haar optredens worden gekenmerkt door veel energie, spontaniteit, muzikaliteit, sfeer en gezelligheid en haar stem wordt vaak vergeleken met Dolly Parton.  Gitarist Chris Koenen  een grootmeester in de Blues en bluegrass zal haar begeleiden

        

Vrijdag 10 aug                                                                                                       17.00

‘Alle 13 Goed’
13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’.
We starten  om 17.00 uur onder de avond serveren o.a. we Mosselen of Sparerib (reserveren is handig) om vervolgens langzamerhand  de volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het Dans Paleis.

Zaterdag 11 aug                                                                                21.00

Mono’s Blues Band

Deze nieuwe formatie is ontstaan door een akoestische samenwerking tussen Marco Nicola (Trembling Highburies / Bintangs) Hans en Herman Schoone (Bloes Broers). Het gelegenheidsoptreden beviel zo goed dat er nu een elektrisch vervolg aan wordt gegeven.

Zondag  12 aug                                                                                    14.00 

After Beatles

Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatles middag verzorgd met een staalkaart uit het  volledige repertoire van de Liverpudlians.

Uiteraard door Ruud Jansen met zijn Beatles Mates.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing