Feestweekprogramma café Camille

Johnny Cash tribute band Boys Named Sue

BEVERWIJK - Zoals elk jaar organiseert cultureel café Camille tijdens de Beverwijkse Feestweek een aantal festiviteiten. Het programma van dit jaar ziet er als volgt uit:

Donderdag 8 augustus, aanvang 21:00 uur
Optreden Boys named Sue
Boys named Sue is a Johnny Cash tribute band. Everybody loves Cash. Zowel jong als oud kunnen de liedjes meezingen en zo wordt elke “the Boys named Sue gig” een groot feest.

 Vrijdag  9 augustus, aanvang 17:00 uur
‘Alle 13 Goed’
13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’ of Fout
Er wordt om 17.00 uur gestart met onder de avond mosselen of spareribs en dan  langzamerhand de tafels naar buiten de volume knop iets omhoog en zal het eetcafé veranderen in het DansPaleis.

Zaterdag 10 augustus, aanvang 21:00 uur
Optreden VanDijk’s Dylan
Bob Dylan een van de belangrijkste artiesten in de geschiedenis van de popmuziek. De mannen van VanDijk’s Dylan delen de passie voor het werk van Dylan en staan met al hun ervaring gerant voor een gepassioneerde afwisselend repertoire.

Zondag 11 augustus, aanvang 15:00 uur
The After Beatles                
The Beatles.... je mag toch wel zeggen dat de gezamenlijke liefde van de Ruud Jansen bandleden een belangrijke rol spelen  bij The After Beatles. Zij bezorgen ons een complete Beatles middag , een staalkaart uit het  volledige repertoire van  Please Please Me tot Abbey Road, van elke lp worden nummers gespeeld.

Cultureel café Camille is gevestigd aan Kerkstraat 37.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing