Finalisten EDM DJ Contest bekend

Mike van der Putten, alias DJ Putski3. (Foto: NUL251.info)

BEVERWIJK - Mike van der Putten, ook wel bekend als DJ Putski3, won de vierde en tevens laatste voorronde van de Best 0251 EDM DJ Contest van dit jaar. De voormalige winnaar van de gelijknamige wedstrijd in hardstyle in 2013 wist de vier andere deelnemers achter zich te laten door de driekoppige jury ruimschoots te overtuigen. Hierdoor zijn de vier kandidaten die zich rechtstreeks hebben geplaatst voor de finale bekend. 

Kevin Hoogers (Groove Panda), Martijn Boerkoel (Radion), Wouter Boerkoel en Mike van der Putten (Putski3) zullen het op 10 april 2015 tegen elkaar opnemen in LUA. Voordat het zover is wordt er eerst nog gestreden in de halve finale. Daarin staan alle runner ups van de voorrondes. Het hadden er vier moeten zijn, maar de jury besloot dat het er zeven zijn geworden. Stijn van Leeuwen (Tiger Bread), Fallou M’Beguere (Gallas), Bob Vrenegoor (BeeVee), Luuk Vermeer, John van Oest, Roy Venema (Abduct) en Redmar Esser (Mr Deepmind) gaan op 3 april 2015 in de Pagode aan de Brink 26 strijden voor de allerlaatste ticket naar de finale in LUA.

De juryleden voor de voorrondes waren Bert Kloos (DJ Kolos), René Thepass (Radio Beverwijk) en Patrick Rey (DJ The Rewinder). Tijdens de laatste voorronde was Luca Perini (DJ Speakerfreakz) gastjurylid.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing