Fit in 12 weken bij Heliomare

Door: Ab Jenema

IJMOND - Wie fit de zomer in wil, kan nu terecht voor het programma Fit in 12 weken met een flinke korting. Ben je woonachtig in Beverwijk of Wijk aan Zee en heb je een beperking of blessure, zit je in een rolstoel of is sprake van chronische pijn of vermoeidheid? Dan kun je nu voor €125,00 het programma ‘Fit in 12 weken’ volgen door een subsidie van Uniek Sporten. Het normale tarief is €159,50. De subsidie is geldig voor de eerste 25 aanmeldingen. Aanmelden kan vanaf 18 jaar. Voor meer informatie: www.heliomare.nl/in12wekenfit

Gezonde leefstijl
Het programma combineert persoonlijke gesprekken met bewegen en sporten. Na 12 weken voel je je fitter en vitaler en heb je handvatten voor een gezondere leefstijl. Fit in 12 weken bestaat uit: een startgesprek en fysieke test met een fysiotherapeut, voedingsadvies en online coaching, leefstijl coach gesprek, 3 maal per week begeleid sporten (fitness, zwembad, zaal, buitenprogramma), een eindtest en gericht trainingsadvies voor de toekomst door een fysiotherapeut.

Tijdens het programma krijg je intensieve begeleiding, zodat de drempel om te blijven sporten zo klein mogelijk wordt of zelfs weggenomen wordt. Heliomare kan adviseren welk sportaanbod of sportaanbieder (vereniging, sportschool, sportactiviteit) passend is na het 12-weekse programma.

Iedereen kan sporten
Heliomare Bewegen en Sport stelt zich als doel om mensen duurzaam te laten bewegen en sporten. Ook met een beperking, blessure of andere klachten is bewegen en sporten mogelijk. Indien mogelijk kun je doorstromen naar een reguliere sportvereniging of -activiteiten bij jou in de buurt. Heliomare adviseert daarbij graag en begeleiding door de Buurt Sport Coach is dan ook een optie. Wil je alleen fitnessen onder professionele begeleiding? Ook dat kan. Heliomare heeft nog plek op werkdagen tussen 8.30 en 9.30 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing