Flashmob leerlingen Kennemer College

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK - Vrijdagochtend klokslag 11:30 uur werd op het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk het publiek op de weekmarkt verrast door een flashmob van honderden leerlingen van het Kennemer College. De leerlingen hadden een dans ingestudeerd op Mariah Carey's succesvolle kersthit “All I Want For Christmas Is You”, waarbij het aantal dansende leerlingen naarmate het nummer vorderde steeds meer toenam, totdat het hele plein stond te swingen. Voorafgaand kregen de leerlingen een kerstontbijt in sporthal “De Walvis”, waarna de generale repetitie werd gehouden.

Docente Frans M. Olthoff was duidelijk geëmotioneerd door de vrijwillige flashmob van haar leerlingen. “Ik vond het zo mooi om te zien hoe de leerlingen er met z’n allen voor gingen, ik kon mijn tranen gewoon niet bewingen!” Rondom de flashmob werd door leerlingen gecollecteerd voor de 3FM Serious Request actie voor het Rode Kruis: This One’s For Mama. Eerder in de week werd er ook al geld ingezameld tijdens het jaarlijkse totaaltheater op school. In totaal collecteerden de leerlingen ongeveer € 2000,-.

Een flashmob is een groep mensen die, schijnbaar plotseling, op een openbare plek samenkomt om iets ongebruikelijks te doen en daarna weer even plotseling uiteenvalt. Klik hier voor videobeelden van de recente flashmob tijdens de Heemskerkse weekmarkt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing