FNV actiebijeenkomst in de Prinsenhof Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Onder het motto Genoeg is GENOEG! Organiseert het FNV Voor16 Actienetwerk Haarlem/IJmond op dinsdag 17 oktober 20 – 22 uur – een ACTIEBIJEENKOMST in de Prinsenhof, Beatrixlaan 2 Beverwijk

Kan jij nog wel rondkomen? De boodschappen, de zorg en de energie worden telkens duurder. Daardoor blijft er voor steeds meer mensen steeds minder te besteden, en stapelen schulden zich snel op. 

Dat kan en moet nu anders! Die welvaart moet en kan anders worden verdeeld. Wij accepteren geen goedkope en vage lippendienst meer aan de bestaanszekerheid. Nu moet er boter bij de vis!

Eist jouw rechtvaardige deel van de koek! 

De FNV wil een zeker bestaan voor iedereen!

·      Dus minimaal 16 euro per uur – ook voor uitkeringen en AOW

·      Vast werk, dus minder flex

·      Betaalbaar wonen, energie, openbaar vervoer, onderwijs en zorg

Die rechtvaardige verdeling is uiteindelijk een politieke keuze. De FNV, en het FNV actienetwerk Voor16 Haarlem/IJmond voorop, roepen u op om kleur te bekennen. 

Kom ook op 17 oktober naar de Prinsenhof in Beverwijk. Inloop vanaf 19 uur. Daar bespreken we met FNV bestuurders Gerben Vermeulen en Erica Hemmes de actualiteit en beraden we plannen naar de landelijke actie op 4 november, in de aanloop naar de komende verkiezingen.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing