Food & Vote in de Zeestraat op 17 maart a.s.

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Twijfelt u ook nog op welke partij u moet stemmen en bent u inwoner van Beverwijk of Wijk aan Zee kom dan gezellig op 17 maart naar het Food&Vote festival in de Zeestraat! De winkeliersvereniging organiseert in samenwerking met ViaSil evenementen een speciaal verkiezingsevenement.

De afgelopen jaren was de opkomst voor de verkiezingen in Beverwijk en Wijk aan Zee erg laag en met dit evenement wil de organisatie laten zien dat de verkiezingen niet alleen heel belangrijk zijn maar ook nog eens gezellig! Er komen een aantal foodtrucks, lange tafels om gezellig aan te zitten, een podium waar diverse "live cooking" debatten tussen de partijen zullen zijn, er komt een ludieke stemwijzer, live uitzending op de radio, veel muziek en nog meer gezelligheid.

Aarzel niet om uw politieke onderbuik gevoel te delen op radio Beverwijk. Uiteraard zullen de Beverwijkse Politieke partijen aanwezig zijn om hun verhaal te vertellen aan alle inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee! Op 17 maart van 12.00-17.00 uur dus volop kans om kennis te maken met elkaar tijdens Food&Vote!

 

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl