Foto-expositie Ontmoetingen in de IJmond

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Van 7 juni tot 26 augustus 2022 exposeren de amateurfotografen van Ontmoetingscentrum De Stut in het stadhuis met zelfgemaakt werk. De opening van de expositie´Ontmoetingen in de IJmond´ is donderdag 9 juni om 17.00 uur.

Spannend inkijkje in leven en wonen in de IJmond Hans Beijer van Fotokring Heemskerk leerde tien enthousiaste amateurfotografen de kneepjes van het vak fotograferen. Gedurende twee maanden hebben zij met elkaar gesproken over activiteiten, waarden en je hier thuis voelen. En legden zij het wonen en leven in de IJmond vast op de gevoelige plaat. Het resultaat is een mooie expositie, die een spannend inkijkje geeft in het leven in de IJmond. Gezamenlijk initiatief Het project is een gezamenlijk initiatief van Stichting Participatie Anderstaligen, Fotokring Heemskerk en Ontmoetingscentrum De Stut. Het is tot stand gekomen dankzij Ringfoto Blom Heemskerk en projectsubsidies van de gemeenten Beverwijk en Heemskerk.

Komt u een kijkje nemen?

U bent van harte welkom de expositie tijdens de openingsuren te bezoeken in de publiekshal van het stadhuis, Stationsplein 48 te Beverwijk. Over ontmoetingscentrum De Stut De Stut is een ontmoetingscentrum voor iedereen, gehuisvest aan de Maasstraat 3 in Heemskerk. De Stut biedt een uitgebreid cursusaanbod variërend van ontmoeting en ontspanning tot creativiteit, educatie en bewegingsactiviteiten. Het aanbod wordt samengesteld in overleg en samenwerking met de vrijwilligers en gebruikers. Voor meer informatie, zie: www.destut.nl. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing