Fotokring Polderlicht exposeert in ISOO.nu

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Van 30 juni t/m 15 augustus 2015 exposeren leden van Fotokring Polderlicht uit Velserbroek in het centrum voor fotografie ISOO.nu aan het Stationsplein 46. De jaarlijkse interne Dick van Beem competitie is het uitgangspunt voor de nieuwe expositie. 

Met meer dan 50 foto's presenteren de leden elk een serie gebaseerd op de elementen van de natuur. Een breed onderwerp, dat op zeer uiteenlopende wijze door de fotografen van deze club in fotobeelden is vormgegeven. Elk clubseizoen wordt afgesloten met  deze competitie en het niveau van de inzendingen wordt elk jaar hoger. Dit wil de Fotokring graag aan het publiek in de IJmond tonen. De winnaar mag een fraaie zilveren koe als wisseltrofee mee naar huis nemen. Deze trofee symboliseert de achtergrond van deze Fotokring: een club uit de Velserbroekpolder.

Fotokring Polderlicht bestaat uit 30 enthousiaste leden met elk hun eigen specialiteiten en inzichten. De individuele benadering staat garant voor een zeer verrassende weergave van deze opdracht. De expositie is elke dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur en op de zaterdagen 27-06, 11-07, 25-07, 08-08 en 15-08 van 12:00 tot 16:00 uur te bezoeken. Wie meer wil weten over Fotokring Polderlicht surft naar www.fotokringpolderlicht.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing