Fotowandeling voor volwassenen op 20 oktober in het Noord-Hollands Duinreservaat

Door: Jan Pronk

IJMOND - De herfst zit alweer stevig in het zadel, paddenstoelen en prachtige kleuren zijn klaar om gefotografeerd te worden. Ga mee op fotowandeling door de duinen van Heemskerk met natuurbelevingsspecialist en natuurfotograaf Evert-Jan Woudsma. 
NME Beverwijk & Heemskerk organiseert 20 oktober van 13:30 tot 15:30 uur een afwisselende fotowandeling.

Fotografie

Tijdens de wandeling lopen we langs allerlei herfsttafereeltjes en is er onderweg tijd en ruimte om foto’s te maken. Natuurbelevingsspecialist en -fotograaf Evert-Jan Woudsma bespreekt een aantal basisprincipes zoals compositie en licht en geeft tips om betere foto’s te maken. De nadruk ligt op de fotografie van de herfst. Kennis van de eigen fotocamera is noodzakelijk. Begin- en eindpunt van de wandeling is de parkeerplaats bij duiningang Geversduin, verzamelen bij het informatiebord. Omdat de wandeling over onverharde paden gaat, dient u goed ter been te zijn. 

Aanmelden

Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis voor inwoners van Heemskerk en Beverwijk. Graag vooraf aanmelden via [email protected] onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van deelname en aanvullende informatie. U dient zelf in het bezit te zijn van een duinkaart. 

NME Beverwijk & Heemskerk

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, of kunt u contact opnemen via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing