Ga mee op zoek naar het zeeleven op het strand bij IJmuiden!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zondagmiddag 11 augustus gaan BRAK en het Pieter Vermeulen Museum samen met jou op zoek naar bijzondere vondsten uit de zee. We gaan kijken naar schelpen, krabben en andere zeedieren en –planten die we op het strand kunnen vinden. Samen met stichting Anemoon leren we over deze organismen, hoe deze in de zee leven en hoe we deze kunnen herkennen.
De zoektocht sluiten we af met een echte zandkastelen wedstrijd. In kleine groepjes maken we een zo mooi mogelijk zandkasteel en die versieren we met de vondsten van het strand. Wie maakt het mooiste kasteel?
Deze activiteit is voor jong en oud, kinderen onder begeleiding van een volwassene. De activiteiten starten om 15.00 uur en zijn om 16.30 uur afgelopen. Kosten €2,50 per persoon.

meer informatie: www.brakijmuiden.nl

Datum : 11 augustus 2019

Tijd     : 15.00h- 16.30h

Kosten : €2,50 per persoon

Locatie          :  BRAK IJmuiden, Kennemermeer 26, op het parkeerterrein van IJmuiden aan zee (naast de klimtoren van PBN)

 
BRAK is het Science Center kust en klimaat in IJmuiden. Bij BRAK onderzoeken we wat klimaatverandering betekent voor hoe we samenleven. We leren hoe we om moeten gaan met de verandering, experimenteren met nieuwe ideeën en gaan met elkaar in gesprek. Meer informatie: www.brakijmuiden.nl en volg ons via facebook en twitter.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing