GARAGESALE CULTUURCENTRUM HEEMSKERK

Door: Ab Jenema

Heemskerk - Zaterdag 20 januari is het echt zo ver. De deuren gaan voor de laatste keer open van Cultuurcentrum Heemskerk in het bijzondere pand op de Kerklaan. Iedereen heeft nu nog even de kans om een kijkje te nemen.

Alle spullen die niet mee zijn gegaan met de verhuizing van het Cultuurcentrum van de Kerklaan (en De Nozem & De Non) naar de Maarten van Heemskerckstraat 5, worden verkocht. En dat is veel! In ruim 30 jaar is er veel verzameld. Alle instrumenten en spullen van de popafdeling die niet mee zijn verhuisd vanuit De Nozem & De Non, staat nu op de Kerklaan. De voormalige muzieklokalen aan de Kerklaan zijn ingedeeld met thema’s.

De grote zaal staat vol met kasten, stoelen, tafels, etc. Er is een lokaal met muziekinstrumenten en muziekboeken, een lokaal vol met orgels, een lokaal met huishoudelijke spullen, vazen, radio’s en tv’s en een Winkel van Sinkel. Verder staat alles wat nog over is in de lokalen zoals vloerkleden, schilderijen, kasten, memoborden ook te koop.

Alles moet weg! Voor een klein prijsje zijn de leukste dingen te koop. Uiteraard is ook iedereen van harte welkom die nog even een blik wil werpen in het oude nostalgische pand.

De garagesale is op zaterdag 20 januari van 12.00 tot 16.00 uur aan de Kerklaan 1 in Heemskerk.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl