Geboortezorg Midden Kennemerland heet voortaan IJmond Geboortezorg

Door: Ab Jenema

IJMOND - Met de lancering van de nieuwe site www.ijmondgeboortezorg.nl maakte de integrale geboortezorg organisatie (IGO) Geboortezorg Midden Kennemerland op donderdag 17 oktober haar nieuwe naam bekend. Vanaf nu heet de samenwerkingsorganisatie voor geboortezorg IJmond Geboortezorg.

Binnen IJmond Geboortezorg wordt alle zorg rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, de kraamtijd en de verandering naar ouderschap verzorgd vanuit één organisatie. De (aanstaande) zwangere met haar partner en hun (ongeboren) kind staan centraal in alles wat wij doen. Het voordeel van deze intensieve samenwerking tussen verloskundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en echoscopisten vanuit één organisatie is dat alle professionals én al onze cliënten goed weten waar ze aan toe zijn. Bovendien is er een goede samenwerking met andere zorgverleners zoals bijvoorbeeld de huisarts, diëtist, fysiotherapeut, psycholoog, Jeugdgezondheidszorg en medisch specialisten.

Als zorgverleners binnen IJmond Geboortezorg werken we volgens de hoogste standaarden en spreken elkaar vaak dagelijks. Zo zorgen we voor duidelijkheid en streven we naar de beste zorg voor iedereen! Waar mogelijk en gewenst leveren we de zorg zo dicht mogelijk bij huis of zelfs bij de zwangere en kraamvrouw thuis. Als dat niet kan, bijvoorbeeld omdat er medische zorg nodig is die we thuis of in de wijk niet kunnen geven dan is alles voorhanden in het Rode Kruis Ziekenhuis. Het kan ook voorkomen dat de zorg deels thuis en deels in het ziekenhuis wordt gegeven. We doen alles zoveel mogelijk in overleg met de (aanstaande) zwangere en haar partner.

De naam IJmond Geboortezorg past mooi bij de regio waar alle zorg rondom geboorte wordt verleend; te weten Beverwijk, Heemskerk, Castricum, IJmuiden, Velsen, Uitgeest en direct omliggende dorpen.

Ga voor meer informatie naar www.ijmondgeboortezorg.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing