Geef u nu nog op voor NL DOET!!

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart staan volledig in het teken van vrijwilligerswerk. Op deze dagen maken vele Nederlanders samen het verschil! Gedurende de landelijke actie NL DOET zetten extra veel mensen zich een dagje in voor een organisatie die wel wat hulp kan gebruiken. Vorig jaar waren zo’n 250.000 vrijwilligers actief!

NL DOET nadert met rasse schreden. Ook in Beverwijk en Heemskerk gaan weer veel vrijwilligers aan de slag bij maatschappelijke organisaties om allerlei klussen uit te voeren of mee te doen met activiteiten.

Een greep uit de vele klussen waarvoor nog altijd vrijwilligers zich kunnen aanmelden: schilderen bij een organisatie voor dagbesteding en speelgoed schoonmaken, een carport maken bij een woonvoorziening, een schooltuin reorganiseren, speelklaar maken van speeltuinen, verschillende onderhoudsklussen bij de scouting verenigingen. Verder zit een verzorgingshuis omhoog omdat op vrijdag muren schilderklaar gemaakt moeten worden voor de klus van zaterdag. Voor de feestdag met spelletjes en wandelen bij een verpleeghuis zijn nog een aantal vrijwilligers welkom om te helpen en een showgroep is op zoek naar vrijwilligers voor het maken van wedstrijdkostuums voor het nieuwe seizoen. Ook klussers om een schuifwand onder een schuindak te  maken en te schilderen kunnen zich nog steeds aanmelden!

U ziet er is nog genoeg te doen tijdens de NL DOET dagen!

Wilt u ook mee doen dan kunt u zich nog steeds opgeven! U bent meer dan welkom. Via de landelijke website www.nldoet.nl kunt u zich aanmelden voor klussen in Beverwijk en Heemskerk en omgeving.  Maar u kunt ook contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale! Éen telefoontje is genoeg en u wordt onmiddellijk in contact gebracht met een organisatie. U kunt naar Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk bellen op 0251 676886 of e-mailen naar [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing