Geldermans sponsor Kennemerlandtoernooi

Door: Bos Media Services

Toernooileiders Casper Spindelaar (links) en Jan Pronk (rechts) op de foto met Ab Geldermans voor de ingang van de vestiging in Beverwijk.

BEVERWIJK - Met ingang van dit jaar zal het open tennistoernooi van tennisvereniging BLTC Westerhout door het leven gaan als het 'AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi'. De toevoeging '.nl' achter de naam van de sportzaak is een bewuste keuze. "Naast onze fysieke vestigingen beschikken we tegenwoordig ook over een webshop. Ook wij gaan met onze tijd mee en op deze manier geven we daar ruchtbaarheid aan", aldus eigenaar Ab Geldermans. 

Na een tweetal jaren is de samenwerking tussen de sportwinkel en tennisvereniging uitgegroeid tot een hoofdsponsorschap. Toernooileiders Casper Spindelaar en Jan Pronk zijn in hun nopjes met deze ontwikkeling: "Dit is een geweldige impuls voor het toernooi. We kunnen nu een stapje extra zetten om het toernooi tot een nog groter succes te maken." Het AbGeldermans.nl Kennemerlandtoernooi vindt van 13 t/m 21 juni 2015 plaats. Deelnemen is mogelijk in het enkelspel (op actuele rating) of het dubbelspel (herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel). De inschrijving is inmiddels geopend en verloopt via www.toernooi.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing